Velkommen til VKS Stemplet

Tur regler

Tur regler for VKS Stemplet

  1. Tur arrangørerne har ansvar for information om kørereglerne m.,m. Inden afgang.
  2. Arrangøren eller medarrangøren kører forrest, der bør være en bagpost som kender til ruten bagerst i feltet hvis det er muligt og der er behov for det.
  3. Arrangøren sørger for kommunikations mulighed imellem for og bagpost, evt. walkie-talkie,mobiltelefon etc.
  4. Overhaling bør undgås, skal det absolut foregå så gør det lempeligt. Første køreren / arrangøren(e) må IKKE overhales.
  5. Der må ikke køres videre efter man har drejet af til en anden vej/sti hvis knallerten efter en selv ikke kan se man er drejet ind på en ny vej/sti. Forstået således: Når første køreren drejer af til en anden vej/sti sikre han sig at knallert 2 bagved er med, så sikre knallert 2 sig at knallert 3 er med osv. sidste mand hvor kortegen er brudt stopper op indtil næste kører er med. Dette for at sikre at bagvedkørende ikke misser drejningen til anden vej/sti og kører lige ud og ligeledes trækker bagvedkørende med væk fra ruten.
  6. Skulle kortegen blive brudt på ligeud strækning eks. hvis en eller anden får motor stop, gælder samme procedure som under punkt 5. på den møde sikre man sig at første køreren til sidst også stopper, og problemet kan løses. Det vil være en god ide at lade de langsomste være foran.
  7. Ved kørsel uden for cykelsti skal man blive i højre vognbane, lad være med at skære uoverskuelige sving så man kommer over i venstre vognbane.

 

Maj 2006

 

nach oben