Velkommen til VKS Stemplet

Hardcore Banden

Vores slogan er. DET ER IKKE EN SKAM AT UDSKIFTE ET OPSLIDT DÆK!.

Banden blev stiftet juli 2012 af Tomos Søren. 9 VKS medlemmer er tilmeldt og vi har holdt møde om hvordan og hvad det går ud på, og været på ture.

En ny sæsonen står for døren og alle venter på godt køre vejr, turene skal fortrinsvis foregå væk fra blinklys veje, vi skal ud og nyde stier i skønne områder, ved søer, i skove, ved havet osv. osv. der hvor man normalt ikke færdes så meget.

Hardcore Banden er et interessefællesskab i VKS, hvor vi bla. via mail eller sms spontant indkalder til tur, kort varsel kan forekomme idet det varetager spontaniteten og sikre godt vejr, dog kan planlagte ture forekomme, og så må man finde sig i vejret.

Vi skal lægge vores ture på andre tider end VKS officielle ture, turene vil foregå i daglig dagen, aften som dagtimerne, weekender og evt. på klubaftener.

Jeg elsker at køre knallert, og vil hellere have mange km, færre pauser til at sparke dæk i, finde og opleve flotte steder, så synes jeg selv at jeg kender mange gode ruter som jeg gerne vil vise frem for jer, så i også kan få glæde af dem.

 

Hvad er meningen med Hard Core Banden:

At vi tager en udfordring under vejs med et smil, turen er nu engang som den er.

At være åben for nye ideer og måder at bruge vores knallert på.

At kører ture sammen og hygge os, med øget fokus på km. kvantitet og kørsel på ruter hvor der er minimum af offentlig vej og lyskryds, og gerne på grus og jordveje på en del af turen.

At køre ture i naturskønne steder, eks. Skov strækninger, sti systemer, ved søer osv.

At acceptere at ruten kan byde på udfordrende knallert kørsel, eks. Hvis man møder en skateboard rampe plads, så kunne man da lege lidt der, ja Vest volden har da også muligheder for lidt sjov, DET ER IKKE MENINGEN AT vi skal ødelægge vores fine knallerter eller de skal lide overlast, men alligevel lidt ekstra udfordring end normalt, jeg glædes stadigvæk over stillads Sørens tumle bane på stillads virksomheden for flere år siden.

At der kan være længere imellem pauserne på visse strækninger end normalt.

At alle har lov til at arrangere en tur, bare den lever op til ide grundlaget.

At alle overholder tur reglerne og køre fornuftigt.

At turene ofte vil være spontane, vejret bestemmer jo en del her i landet.

Ja kort og godt, ud og oplev glæden af at bruge knallerten, nyde friheden på 2 hjul og naturen, så gør det jo ikke noget at man slider dækkene op inden de mørner.

Et er sikkert der er en masse dejlige steder der venter på os derude.

Det med sm�t:

Det skal ikke være en klub i klubben, det kræver ikke medlemskab idet det jo udelukkende er et interessefællesskab omkring det at køre ture på knallert hvor man indimellem normalt ikke køre, og det faktum at vi tager det med et smil hvis der forekommer en udfordring og lege mulighed undervejs på turen, bliver turen lidt lang og dermed giver ømhed bag i, gør det ikke noget vi smiler bare af det, for vi er jo Hard Core Banden.

Initiativtageren skriver:

Jeg glæder mig meget til at give jer nogle gode km på mopeden, men husk alle kan bidrage ved at lave en tur, jeg glæder mig til at se jeres favorit steder.

Og husk mottoet : Der er ikke en skam at udskifte et opslidt dæk.

Tværtimod er det en skam at skulle udskifte et mørnet dæk med masser at slidbane.

12 April 2013

Tomos Søren.

 

Skal vi s� k�re !.

nach oben